toate categoriile
EN

Acasă> Despre

Istoricul companiei

Ningbo Chem-Plus Import și Export Tec. Co., Ltd. a fost înființată pe 29 decembrie 2009 și vânzările au fost depășite de 50 de milioane de yuani.

Succesul cercetării și dezvoltării independente a latexului biologic în august 2010 a umplut golul industriei. Acesta a devenit cel mai popular subiect în industria hârtiei tot anul 2010 și favorizat de producătorii de hârtie atât din țară, cât și din străinătate.
Vânzările au depășit 100 de milioane de yuani în 2010.

Cercetare și dezvoltare independentă de îmbunătățire a substanțelor chimice care conțin solide pe amidon în 2011, care a făcut vânzare la cald atât în ​​țară, cât și în străinătate, iar produsul este limitat.
Vânzările au depășit 300 de milioane de yuani în 2011.

Ningbo Chem-Plus Import and Export Co., Ltd. a fost redenumit Ningbo Chem-Plus New Material Technology Co., LTD pe 8 martie 2013.

Proiectul de agent de impermeabilizare a uleiului pentru turnarea celulozei a fost lansat în 2015. Acesta a umplut golul de pe piața internă cu performanța sa excelentă de rezistență la ulei.

În 2018, a fost lansată cooperarea strategică de afaceri privind sensibilitatea la căldură a bilei goale cu particule mari.

În 2020, agentul de impermeabilizare a uleiului pentru turnarea pulpei de la Ningbo Chem-Plus New Material Tec. Co., Ltd. a devenit numărul 2 pe piața de scară aferentă și a depășit majoritatea.

În 2021, odată cu lansarea proiectului de turnare a celulozei a agentului de impermeabilizare a uleiului fără fluor, evaluarea performanței produsului aferentă a fost, de asemenea, efectuată la scară largă.

Nou inceput pentru 2022....

2009
2010
2011
2013
2015
2018
2020
2021
2022

Certificat

Inhibitor de ulei FDA

JH-350N RoHS

Inhibitor de ulei fără fluor FDA176.170

Raport fără fluor NF-75A

Raport fără fluor Np-15 versiune în engleză

Raport fără fluor Ns-25c

Echipa de cercetare științifică

Compania noastră are un grup de talente de management și de înaltă tehnologie, cu o înaltă calitate cuprinzătoare, experiență excelentă în afaceri și abilități profesionale puternice. Am înființat un laborator de cercetare științifică avansată cu o echipă tehnică profesionistă condusă de un medic senior în domeniul chimiei aplicate. , inclusiv un medic coreean.

Compania noastră integrează R&D tehnic și asistență. Produsele noastre includ hidrofuge de înaltă eficiență și rezistență, agent de rezistență la umezeală prietenos cu mediul, agent de dimensionare (AKD), agent de decapare a cilindrului de uscare, sensibilizator pentru hârtie termică (tip de temperatură înaltă, tip de temperatură scăzută), sferă goală mare, agent de acoperire, Acoperire de barieră pe bază de apă fără fluor, oleofug C6, ulei care respinge fluor și etc. Produsele noastre au fost inspectate de instituții de testare de renume internațional, cum ar fi SGS.

Ca un inginer remarcabil de peste mări, dr. Qian Shengyu a absolvit Universitatea Pusan ​​din Coreea de Sud. El a fost implicat în cercetare de mai bine de 20 de ani și a participat la multe activități academice internaționale. Compania noastră a format o echipă de cercetare și dezvoltare de înaltă tehnologie, condusă de dr. Qian Shengyu.

Compania noastră a înființat un laborator de cercetare și dezvoltare de nivel înalt, dotat cu echipamente și instrumente interne și străine. Ne propunem să înțelegem nucleul noilor tehnologii de fabricare a materialelor, indiferent acum sau viitor.

Rețea de vânzări